Unes 300 persones protesten a Caldes contra la presència del rei i la marxa acaba amb corredisses amb els Mossos

La marxa contrària s'ha dividit per fer el joc del gat i la rata a la policia fins acabar a tocar de l'A-2
La manifestació abans de dividir-se sortint de Caldes cap a l'hotel on es fa l'acte amb el rei / Foto: Aleix Freixas/Gerard Vilà

05/07/2023

Aleix Freixas/Gerard Vilà / Caldes de Malavella – Unes 300 persones han participat a la manifestació contra la presència del rei a Caldes de Malavella (Selva) en motiu de l’entrega dels premis Princesa de Girona. Els participants a la marxa han fet córrer els Mossos amunt i avall quan han dividit la protesta en dos grups. Un ha anat a través de camps i boscos, mentre que l’altre ha continuat per la carretera. Quan aquest darrer grup ha arribat a mig quilòmetre de l’A-2 una trentena d’agents de la Brigada Mòbil els han aturat. L’altre meitat de manifestants, però, han seguit per mig al bosc fins arribar a l’autovia on s’han trobat més agents dels Mossos i allà ha començat el joc del gat i la rata entre uns i altres.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades