Un tren d’alta velocitat de la companyia Ouigo deixa atrapats 461 passatgers dins un túnel a Roda de Berà

La companyia parla d'una aturada tècnica a través de les seves xarxes socials
Imatge d'arxiu

05/07/2023

Un tren d’alta velocitat d’Ouigo s’ha avariat a dos quarts de cinc de la tarda dins del túnel Serra llarga a Roda de Berà, al Tarragonès, amb 461 passatgers, sis tripulants i un maquinista. Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat tot i que l’incident no talla la circulació. La companyia Ouigo parla d’una aturada tècnica a través de les xarxes socials.

A més, el cos d’emergències ha explicat que Ouigo i Adif valoren quina és la millor opció per solucionar la incidència del tren avariat i que, segons ha traslladat la companyia ferroviària a Protecció Civil, els passatgers es mantenen en condicions de confort. S’ha enviat un segon tren que remolcarà al comboi avariat i poder arribar a l’estació de Sants.

Ouigo ofereix serveis a baix cost de transport de passatgers entre Barcelona-Sants i Madrid-Puerta de Atocha, amb parada a Saragossa, i va començar a funcionar a partir de la liberalització d’aquesta línia d’alta velocitat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades