Flash: El TGUE retira la immunitat a Puigdemont, Comín i Ponsatí com a eurodiputats

La sentència es pot recórrer, tot i que permet que el Suprem espanyol emeti noves ordres contra ells.

05/07/2023

Els eurodiputats Carles Puigdemont, Toni Comin i Clara Ponsatí han quedat sense la protecció de la immunitat, segons la sentència que ha fet pública el Tribunal General de la Unió Europea aquest matí. El tribunal ha desestimat els motius que fonamentaven la demanda contra la decisió del Parlament Europeu de retirar-los la immunitat. La sentència es pot recorrer i no és definitiva. El Tribunal Suprem espanyol pot ara emetre noves euroordres.

POTS LLEGIR LA SENTÈNCIA AQUÍ sentencia_puigdemont_tgue

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades