Un mort, un ferit greu i dos de lleus en un xoc frontal a Alcover

Imatge d'arxiu

04/07/2023

Un mort, un ferit greu i dos de lleus és el balanç d’un xoc frontal que ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda al quilòmetre 24,2 de la carretera C-14, en terme municipal d’Alcover (Alt Camp), segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís del sinistre cap a dos quarts de sis. Per causes que s’investiguen dos cotxes han xocat de cara i un tercer s’ha vist implicat en l’accident posteriorment. A banda de la víctima mortal, una dona ha resultat ferida greu i un home i un menor han sofert lesions lleus. Els tres han estat traslladats a l’Hospital Joan XXXIII de Tarragona.

Arran de la incidència s’han activat tres patrulles dels Mossos, set dotacions de Bombers i cinc ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Ha calgut tallar la via en tots dos sentits de la marxa i fer desviaments.

Amb aquesta víctima mortal són 74 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit en el que va d’any a la xarxa viària catalana, segons les dades que ofereix l’SCT.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

La conductora d'un cotxe ha mort aquest diumenge a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la TV-3141 a Riudoms. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'una veïna de Reus de 40 anys. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 14.13 hores al...