Apareix un cos sense cames i braços arrossegat pel mar a la platja del Miracle de Tarragona

La policia judicial de la Guàrdia Civil es fa càrrec de la investigació arran de la troballa
Imatge d'arxiu de la zona del Miracle.

29/06/2023

Un cos sense cames i braços ha aparegut aquest dijous al migdia a la platja del Miracle de Tarragona arrossegat pel mar, segons han explicat a l’ACN fonts policials. El tors es trobava en un avançat estat de descomposició. Efectius de la Guàrdia Civil s’han desplaçat al lloc dels fets per procedir a l’aixecament del cadàver. La policia judicial del cos armat ja ha obert una investigació. Les restes es troben en molt mal estat de conservació i els investigadors creuen podria haver mort fa temps. Malgrat això, els primers indicis apunten que el tors podria pertànyer a una dona.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades