Viñuales justifica la incorporació de Vox a les empreses municipals de Tarragona: “No tenia més remei”

L'alcalde diu que la decisió és per no "incórrer en arbitrarietat i no atemptar contra els drets" de l'extrema dreta
L'alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, acompanyat dels regidors de l'equip de govern, després de presentar les accions dels primers 100 dies de mandat / Neus Bertola/Mar Rovira

27/06/2023

Mar Rovira / Neus Bertola / Tarragona – L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha justificat la incorporació de Vox a les empreses municipals de la ciutat, assegurant que “no tenia més remei”. El batlle ha defensat que només té potestat per escollir la representació dels partits en els organismes de caràcter mixta, on l’extrema dreta “no hi és”. Argumenta que la decisió s’ha pres per “no incórrer en arbitrarietat i no atemptar contra els drets” de Vox. Davant les crítiques d’ERC per la mínima presència del seu partit en els ens públics, Viñuales ha afirmat que el PSC ha fet el mateix que van fer els republicans fa quatre anys i ha considerat que estan “enfadats” per no estar al govern.

Viñuales també ha criticat l’actitud d’ERC davant les recents convocatòries de premsa per valorar els anuncis de l’actual equip de govern. Considera que “dir que tot és fatal i que està tot malament” és un posicionament contradictori quan la demanda dels republicans és tenir “més representació” a les empreses municipals. “Atemptaria contra la simple lògica de la tasca de govern”, ha tancat el batlle.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades