Investiguen la mort d’un home a Vic, agredit en dues ocasions entre divendres i dissabte

Tot va començar al voltant de la una de la matinada durant una baralla al barri del Remei.

27/06/2023

Investigació de Mossos d’Esquadra treballen per esclarir la mort d’un home a Vic, que va ser agredit en dues ocasions entre la nit de divendres i dissabte, informa el cos policial. Els fets van succeir al voltant de la una de la matinada quan van rebre un avís d’una baralla a la zona del barri del Remei de la localitat osonenca. Un cop desplaçats al lloc dels fets, els agents van poder contactar amb la víctima que va referir-los que havia estat agredit amb un objecte contundent, però va rebutjar l’assistència mèdica del SEM, així com ser traslladat a un centre hospitalari.

El mateix dissabte, al voltant de les 23 hores es va rebre un avís de la mateixa víctima, que en aquesta ocasió va ser traslladada a un centre hospitalari, on va morir hores després a conseqüència de les lesions que patia. Efectius de la DIC pertanyents a l’Àrea d’Investigació Criminal Central han obert una investigació per esclarir els fets.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades