Detenen el camioner implicat en un accident mortal a l’Ametlla de Mar per positiu en el test de drogues

El vehicle de gran tonatge a encalçat un turisme a l'AP-7 i ha mort un home de 71 anys
Punt de l'AP-7, a l'altura de l'Ametlla de Mar, on va tenir lloc l'accident mortal la matinada d'aquest dimarts . / ACN

27/06/2023

Els Mossos d’Esquadra han detingut el camioner que aquesta matinada de dimarts s’ha vist implicat en un accident mortal a l’Ametlla de Mar (Baix Ebre). Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), se l’ha detingut com a presumpte autor d’un delicte d’homicidi per imprudència greu i per conduir sota els efectes de les drogues. Poc abans de la una de la matinada, el camió ha encalçat un turisme al quilòmetre 296,2 de l’AP-7, en sentit sud, i ha mort el conductor del cotxe, un home de 71 anys del qual no han transcendit més dades. Arran de la incidència, s’han activat dues patrulles de la policia, dues dotacions dels Bombers i tres ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

A causa del succés s’ha tallat l’autopista en sentit sud i després s’ha restringit la circulació a un carril. La situació s’ha normalitzat cap a dos quarts de quatre de la matinada.

Amb aquesta, un total de 71 persones han perdut la vida en accident de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya en el que va d’any, segons les dades de l’SCT.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

Mor una conductora de Reus en un xoc frontal a Riudoms

La conductora d'un cotxe ha mort aquest diumenge a la tarda en un xoc frontal entre dos turismes a la TV-3141 a Riudoms. Segons ha informat el Servei Català de Trànsit, es tracta d'una veïna de Reus de 40 anys. L'avís de l'accident s'ha rebut a les 14.13 hores al...