Ponsatí cancel·la la presentació del seu llibre a Lleida per l’ordre de detenció nacional dictada per Llarena

La presentació s'havia de fer dimarts 27 de juny a la llibreria La Fatal
L'eurodiputada de Junts, Clara Ponsatí, durant una sessió de la comissió d'Indústria del Parlament Europeu celebrada a Brussel·les, el mateix dia que havia estat citada a declarar al Tribunal Suprem / Albert Cadanet

26/06/2023

L’eurodiputada i exconsellera d’Educació, Clara Ponsatí, ha suspès la presentació del seu llibre de memòries ‘Molts i ningú’ que s’havia de fer aquest dimarts 28 de juny a Lleida arran de l’ordre de detenció nacional dictada la setmana passada pel magistrat instructor de la causa del procés al Tribunal Suprem, Pablo Llarena. La llibreria La Fatal, que havia d’acollir l’acte, ha explicat a través de la seva pàgina web que Ponsatí “ha decidit finalment no viatjar” a Catalunya davant “la nova situació judicial de tots coneguda”, i ha afegit que la trobada amb Ponsatí queda “ajornada fins a una nova data”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades