Condemnat a set anys d’internament el menor implicat en el cas de l’assassinat de la treballadora d’un bingo de Tortosa

El jutjat de menors de Tarragona li imposa pagar més de 120.000 euros en indemnitzacions
Arxiu

26/06/2023

El jutjat de menors de Tarragona ha condemnat a set anys i tres mesos d’internament en règim tancat, i un any de presó vigilada amb assistència educativa, al menor que va participar en el robatori d’un bingo a Tortosa, on van assassinar una treballadora de l’establiment i van ferir un client. Se l’acusa de ser autor d’un delicte de robatori amb violència en grau de temptativa, un delicte d’assassinat i d’assassinat en grau de temptativa. També haurà de fer front, i els seus progenitors com a responsables civils solidaris, d’una indemnització de 108.690 euros per a la família de la víctima mortal, una de 21.965 euros al client ferit, i la que determini la sentència de desperfectes per al representant del bingo.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades