Cinc agents de la Guàrdia Urbana, ferits en una baralla multitudinària a la platja de l’Estació de Badalona

Els participants en la batalla, que va tenir lloc durant la revetlla, es llençaven cadires de les terrasses
Captura d'un video difos a les xarxes per un dels testimonis.

25/06/2023

Una batalla grupal a la platja de l’Estació de Badalona durant la nit de Sant Joan ha acabat amb cinc agents de la Guàrdia Urbana ferits. Segons ha informat el Sindicat Independent de la Policia Local (SIP-FEPOL) a través de les xarxes socials, un grup de persones va començar a barallar-se al passeig marítim, llençant-se les cadires de les terrasses properes. Fins al lloc s’hi van desplaçar diverses patrulles de la Guàrdia Urbana per intentar aturar la batalla. Els participants de la baralla també van atacar als agents llençant cadires i donant-los cops de puny i puntades de peu. Durant la intervenció van resultar ferits cinc guàrdies, que segons el sindicat, estan de baixa “per lesions”.

SIP-FEPOL ha reclamat a través de Twitter que necessita “més personal i més recursos per fer front a situacions com aquesta”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades