Mor un home en caure dins d’una foguera a Gimenells i el Pla de la Font, al Segrià

Els Bombers de la Generalitat han atès 144 avisos en dues hores en el marc de la revetlla de Sant Joan
Foto d'arxiu

24/06/2023

Un home ha mort aquest divendres al vespre en caure dins una foguera al municipi lleidatà de Gimenells i el Pla de la Font (Segrià). Els Bombers han rebut l’avís de l’accident a un quart d’onze de la nit i ha enviat dues dotacions al local social del municipi, on hi havia el foc tradicional de la revetlla de Sant Joan. Les flames s’han apagat amb rapidesa perquè els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) poguessin accedir al ferit, però ja han pogut fer res per la seva vida. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec dels tràmits judicials i de la investigació de l’accident. Aquest ha estat el servei més destacat dels 144 que han fet els Bombers entre les vuit del vespre i les deu de la nit en el marc de la revetlla.

Segons ha explicat el cos d’emergències, la majoria de serveis que s’han fet en aquestes dues hores han estat per incendis, 48 de vegetació (tan urbana, com agrícola o forestal) i 41 de contenidors, vehicles, habitatge o indústria.

Pel que fa a altres serveis destacats, a un quart d’onze de la nit sis dotacions han atès un avís d’incendi d’habitatge a Salt (Gironès) causat per un petard que ha pres foc a una teulada de fibrociment.

Poc abans de les nou de la nit, una tenda de campanya ha cremat a Lleida. En el moment dels fets no hi havia ningú a dins. A Castelldans (21.45 h) 4 dotacions han combatut un petit foc forestal, igual que a Sant Vicenç de Castellet (22.43 h). I a Salou (21.35 h) un quadre elèctric incendiat en un apartament vacacional ha provocat que la família que s’hi estava hagi hagut de passar la nit en un altre lloc, atès que l’habitatge ha quedat molt malmès.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades