Els cinc tripulants del submarí ‘Titan’ han mort per una “catastròfica pèrdua de pressió” a l’aparell

Un robot de la Guàrdia Costera nord-americana ha trobat restes del vehicle a la vora del Titanic

22/06/2023

Els cinc tripulants del submarí turístic que es va submergir diumenge per anar a visitar les restes del Titanic han mort per una “catastròfica pèrdua de pressió a l’aparell”, segons ha confirmat en roda de premsa aquest divendres John Mauger, comandant del Primer Districte de la Guàrdia Costera dels Estats Units. Mauger, que ha ofert les “condolències més profundes” del cos a les famílies, ha explicat que la pressió externa va provocar una implosió en l’aparell, almenys cinc fragments del qual han estat detectats aquest matí per un robot de la Guàrdia Costera a prop d’on hi ha les restes del Titanic, a uns 3.800 metres de profunditat prop de les costes de Terranova i Labrador, al Canadà.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades