La Policia registra la seu del Comitè Organitzador dels JJOO de París 2024 per sospites de corrupció

France Info va informar que diverses grans constructores que fan obres per als Jocs han estat demandades per treballadors sense papers.

20/06/2023

La policia registra en aquests moments la seu del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de París 2024 dins d’una investigació de la qual encara no hi ha més detalls. “Un registre està en marxa en aquests moments a la seu del Comitè Organitzador. París 2024 col·labora plenament amb els investigadors”, va assenyalar el Comitè en un comunicat, que ha afegit que no és objecte de cap actuació judicial.

El registre el va fer personal de l’Oficina Central de la Lluita contra la Corrupció i les Infraccions Financeres i Fiscals (OCLCIFF) i la brigada financera de la Policia Judicial de París, va precisar L’Equipe. El registre es coneix el mateix dia en què l’emissora pública France Info va informar que diverses grans constructores que fan obres per als Jocs han estat demandades per treballadors sense papers, que els acusen de treballar sense contracte i sense respectar els horaris laborals, entre altres presumptes irregularitats.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades