Desapareix un submarí turístic que explorava les restes del ‘Titanic’ amb cinc persones dins

La guàrdia costanera de Boston afirma a la BBC que hi ha una operació de rescat en marxa
Visitar les restes del Titànic pot costar 250.000 euros.

19/06/2023

Un submarí turístic que explorava les restes del ‘Titanic’ ha desaparegut, segons informa la BBC. La cadena britànica ha avançat aquest dilluns que la guàrdia costanera de Boston ha posat en marxa una operació de rescat. OceanGate Expeditions, la companyia que organitza les expedicions per veure el transatlàntic enfonsat el 1912, ha confirmat la desaparició del submarí amb tripulació a l’interior sense concretar quantes persones hi hauria a dins, tot i que The Guardian parla de cinc turistes. Les restes del ‘Titanic’ es troben a uns 3.800 metres de profunditat prop de les costes de Terranova i Labrador, al Canadà.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades