Ferit crític un noi de 18 anys que ha caigut des d’una tercera planta a Reus

El jove ha pujat per un edifici en obres, ha saltat a un balcó i ha intentat entrar a un habitatge quan ha estat sorprès
Hospital Joan XXIII / Arxiu

18/06/2023

Un noi de 18 anys ha resultat ferit crític aquest diumenge en caure des d’un tercer pis a l’avinguda de Salou de Reus. Segons ha publicat el ‘Diari de Tarragona’ i han confirmat fonts policials a l’Agència Catalana de Notícies (ACN), el jove estava intentant entrar a un habitatge des d’un balcó –al qual ha arribat a través d’un edifici contigu en obres– i quan ha estat sorprès ha intentat retrocedir i s’ha precipitat al buit. Els serveis d’emergències han rebut l’avís dels fets sobre les 10.45 hores i han mobilitzat patrulles dels Mossos d’Esquadra i dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que han dut el ferit a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. També s’han activat els Bombers de la Generalitat i la Guàrdia Urbana de Reus.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades