El programa de Buenafuente a TV3 es dirà ‘Vosaltres mateixos’ i s’estrenarà a la plataforma en ‘streaming’ de la CCMA

El canal també estrenarà a la tardor 'El tros', que busca els millors pagesos de Catalunya
Els humoristes Andreu Buenafuente i Sílvia Abril al 'photocall' del darrer espectacle del Tricicle al Gran Teatre del Liceu. / Miquel Vera

16/06/2023

El nou programa d’Andreu Buenafuente a TV3, en el que suposarà el seu retorn al canal, es dirà ‘Vosaltres mateixos’ i s’estrenarà a la plataforma en ‘streming’ de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), segons ha avançat el diari ‘Ara’ i han confirmat a l’ACN fonts de l’ens públic. L’espai es basarà en entrevistes a personatges anònims. La promoció, que començarà la setmana vinent, farà una crida pública perquè qui ho vulguin s’apunti a ser entrevistat per l’artista de Reus. D’altra banda, la CCMA també ha anunciat que la periodista Anna Simón serà la presentadora del reality rural ‘El tros’, que busca els millors pagesos de Catalunya. Aquesta setmana ha començat el rodatge del programa, que s’estrenarà a la tardor.

El xou de Buenafuente es presentarà en dos temps, el primer dels quals pel setembre, en el marc de l’inici de la nova temporada a la plataforma en línia. Després, en un dia de la setmana i una hora per decidir, es passaria per la televisió convencional. El nou format comptarà amb la producció d’El Terrat i del grup Mediapro.

Pagesos i urbanites

D’altra banda, ‘El tros’ enfrontarà deu pagesos amb trajectòria i deu urbanites sense cap experiència a tot un seguit de proves relacionades amb el món rural que hauran de superar de forma conjunta. Tot plegat sota la batuta de l’esmentada Simón amb l’ajut i l’assessorament de ‘l’agroyoutuber’ mallorquí Miquel Montoro i de la pagesa i referent en la defensa de la pagesia Marina Pifarré.

Així, cada pagès lluitarà per arribar a ser el millor de Catalunya, però ho haurà de fer formant parella amb un dels urbanites sense experiència en aquest àmbit. Els guanyadors de cada programa podran dormir a la masia i obtindran una recompensa, mentre que els perdedors dormiran a la pallissa i podran ser nominats per abandonar el programa.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades