Investiguen un veí de Roquetes per deixar agonitzar un cavall i cuidar deficientment la resta de la cavallada

La Guàrdia Civil sacrifica l'animal i requereix una inspecció de la finca ramadera

14/06/2023

El Seprona de la Guàrdia Civil de Tortosa investiga un veí de Roquetes (Baix Ebre) per un delicte de maltractament animal. Durant una patrulla de vigilància es va detectar un cavall agonitzant, molt prim i dèbil, que estava estirat a terra i no responia a cap estímul. Els agents van requerir la presència dels veterinaris de la Generalitat que van determinar que la millor opció era sacrificar l’animal per no allargar el seu patiment. A la finca també hi havia altres cavalls en un estat “millorable”, que hauran de rebre les cures necessàries i en uns dies es farà una altra inspecció de caràcter administració. Las diligències obertes s’han entregat al jutjat en funcions de guàrdia de Tortosa.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades