Els Mossos aconsegueixen neutralitzar l’home atrinxerat en una masia de Les Llosses

Un dels agents que ha participat en la intervenció ha resultat ferit lleu
Accés a la masia on l'home s'ha atrinxerat, a Les Llosses / Laura Busquets

14/06/2023

Els Mossos d’Esquadra han aconseguit accedir a la masia de les Llosses i neutralitzar l’home que aquest dimecres al matí ha disparat al propietari de la casa on després s’ha atrinxerat. Com a conseqüència de la intervenció, un mosso ha resultat ferit lleu. També ha quedat ferit l’home atrinxerat i ha hagut de ser traslladat a l’hospital. Els fets han passat aquest matí, quan l’home -que viu a la casa- ha disparat el propietari amb una arma de cacera carregada de perdigons. Segons han explicat veïns de la zona a l’ACN, el detingut és molt conegut al poble i ja havia amenaçat al propietari de la casa que el mataria si el feia fora.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades