El catedràtic de Dret Penal de la UB Joan Queralt, cap de llista d’ERC al Senat

La proposta de l'executiva dels republicans l'haurà de ratificar el Consell Nacional de divendres
El doctor Joan Queralt en una captura del programa Més 3/24 de TV3.

14/06/2023

El catedràtic de Dret Penal de la Universitat de Barcelona (UB) Joan Queralt serà el cap de llista d’ERC al Senat, segons ha avançat ‘El nacional’ i ha confirmat l’ACN. Queralt, col·laborador de diversos mitjans de comunicació, és proposta de l’executiva del partit, que haurà de ser ratificada al Consell Nacional d’aquest divendres. A les eleccions municipals del 28-M ha estat membre del consell assessor d’Ernest Maragall. Els republicans es presenten al Senat en coalició amb Bildu. A la cambra baixa, avui mateix s’ha fet públic que el número tres de la llista d’ERC serà el periodista Francesc-Marc Álvaro.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades