Dos detinguts en l’operatiu policial per desmantellar plantacions de marihuana en pisos ocupats a Reus

Els Mossos han fet entrades en set immobles, la majoria d'ells propietat de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya
Dos agents dels Mossos d'Esquadra en un operatiu policial per desallotjar pisos ocupats, on hi ha plantacions de marihuana, al barri de Mas Pellicer de Reus / Mar Rovira

14/06/2023

Dos detinguts en l’operatiu policial per desmantellar plantacions de marihuana en pisos ocupats del barri de Mas Pellicer de Reus. Els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Guàrdia Urbana, han fet entrades en set immobles, la majoria d’ells propietat de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Segons ha explicat l’inspector i sotscap de l’Àrea Bàsica Policial del Baix Camp- Priorat, Pere Plassa, l’objectiu del dispositiu és desocupar-los i retornar-los al Govern perquè puguin entregar-se a persones amb dificultats per accedir a un habitatge. El responsable policial ha afirmat que el dispositiu conjunt s’està produint amb “èxit” i sense incidències.

(Respecte l’anterior notícia, es confirmen els dos únics detinguts en l’operació i s’informa de totes el que s’ha decomissat)

En l’operatiu, els agents també han desconnectat les connexions fraudulentes d’aigua i llum i hi estan intervenint agents de Seguretat Ciutadana, de la Divisió d’Investigació Criminal de Reus i també membres de l’ARRO del Camp de Tarragona, així com les unitats canines i el servei de drons.

Durant l’operatiu s’ha decomissat 1.580 plantes de marihuana, 388 grams de marihuana i una arma curta de perdigons amb mira telescòpica. També 208 transformadors, 212 focus, 20 extractors, 45 ventiladors i 31 aires condicionats.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades