Una dona mor en l’incendi d’un pis al carrer Muntaner de Barcelona

Deu dotacions dels bombers han apagat el foc

13/06/2023

Una dona ha mort aquest migdia en l’incendi d’un pis al carrer Muntaner de Barcelona, al número 30. Tenia 87 anys, han explicat a l’ACN fonts municipals. En el foc hi han treballat deu dotacions dels Bombers de Barcelona. També s’hi ha desplaçat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Inicialment se l’havia pogut rescatar en estat crític, però finalment la dona ha mort. S’ha activat el Centres d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per atendre els familiars i els Mossos investigaran les causes del sinistre.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona mor en un incendi d’habitatge a Badalona

Una persona va morir dimecres al vespre en un incendi d'habitatge a Badalona. Els Bombers van rebre pocs minuts abans de les nou l'avís que un incendi afectava un pis en un edifici del carrer de Guifré de la ciutat. Fins al lloc s'hi van desplaçar set dotacions i quan...