Flash: Un detingut com a sospitós de tres assassinats a Nottingham

Altres tres persones són ateses a un hospital després de ser atropellats per una furgoneta.

13/06/2023

La policia de Nottingham ha detingut un home com a sospitòs de tres assassinats comesos a la ciutat en les últimes hores, informa la policia de la ciutat. Els agents van ser cridats a Ilkeston Road aquesta matinada, on dues persones van ser trobades mortes al carrer. Després, la policia va rebre un altre trucada per un incident a Milton Street, on una furgoneta va intentar atropellar tres persones. Actualment estan sent atesos a un hospital com a ferits.

Hores després, un home també va ser trobat mort a Magdala Road, informa la policia de Nottingham. L’arrestat és un home de 31 anys, sota sospita d’assassinat i continua sota custòdia policial.

La cap de policia Kate Meynell va dir: “Aquest és un incident horrible i tràgic que s’ha cobrat la vida de tres persones. Creiem que aquests tres incidents estan relacionats i tenim un home sota custòdia. Aquesta investigació es troba en les primeres etapes i un equip de detectius està treballant per establir exactament el que va passar. Demanem a la població que tingui paciència mentre continuen les consultes. En aquest moment, diverses carreteres de la ciutat romandran tancades a mesura que avança aquesta investigació”.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades