Mor el polèmic polític i empresari italià Silvio Berlusconi als 86 anys

Berlusconi estava hospitalitzat des de divendres per la leucèmia que patia
Mario Monti, Silvio Berlusconi, Romano Prodi en una imatge del 2001. / EBS

12/06/2023

El polític i empresari italià Silvio Berlusconi ha mort als 86 anys. El traspàs s’ha produït a l’hospital San Raffele de Milà, on estava hospitalitzat des de divendres per la leucèmia que patia. Com a polític, serà recordat per haver estat tres vegades primer ministre d’Itàlia, la primera entre 1994 i 1995, la segona entre els anys 2001 i 2006 i la tercera entre el 2008 i 2011. També va exercir el 2002 com a ministre d’Exteriors del seu executiu. Fins l’actualitat era president del partit conservador Forza Italia i des de l’octubre del 2022 senador. Abans, va ser eurodiputat tres anys, però va deixar l’escó per ser senador a Itàlia. En l’àmbit empresarial, Berlusconi era propietari i president de la corporació de telecomunicacions Mediaset.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

Flash: Mor la periodista María Teresa Campos als 82 anys

La periodista María Teresa Campos ha mort aquest dimarts als 82 anys a l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid. Campos va ingressar amb pronòstic reservat a causa d'una insuficiència respiratòria aguda, i dilluns a primera hora de la tarda l'hospital...

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

Mor l’exciclista Federico Martín Bahamontes

L'exciclista Federico Martín Bahamontes ha mort aquest dimarts als 95 anys, serà recordat, a més de per la seva faceta escaladora, com el primer espanyol que va inscriure el seu nom com a guanyador del Tour de França, el 1959. Bahamontes, nascut al petit poble toledà...