L’Audiència de Barcelona torna a decidir que Dani Alves segueixi dins la presó

Insisteix en el risc de fuga i diu que l’empadronament dels fills sembla fet “ad hoc” per poder apel·lar
L'advocat Cristobal Martell després de la vista pel cas Dani Alves / Blanca Blay

12/06/2023

L’Audiència de Barcelona ha tornat a decidir que l’exjugador del Barça Dani Alves segueixi en presó provisional a l’espera del judici per agressió sexual als lavabos de la discoteca Sutton a finals de l’any passat, informa el TSJC. En el seu escrit de resposta al segon recurs presentat per la defensa d’Alves, l’Audiència insisteix en la fiabilitat de la declaració de la denunciant, en els elements “variats” que la corrobora i reitera el risc de fuga del futbolista. Segons la resolució, la documentació aportada per la defensa per demostrar l’arrelament, com ara l’empadronament dels seus fills, “sembla feta ad hoc, pràcticament el mateix de la resolució que denega la seva llibertat, per poder al·legar davant d’aquest tribunal”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades