Detingut un home per la mort de la seva dona a Cornellà de Llobregat

L'incident s'ha produït de matinada en un pis i la víctima ha rebut diverses ganivetades
Exterior del pis de Cornellà de Llobregat on aquest diumenge a la matinada una home ha matat presumptament la seva parella / Maria Asmarat

11/06/2023

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 34 anys per la mort de la seva dona a Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat). L’incident s’ha produït pels voltants de les 02.30 hores de la matinada d’aquest diumenge en un domicili del carrer Cornellà Modern, al barri de la Gavarra. Segons ha avançat la periodista Anna Punsí i ha confirmat l’ACN, la víctima ha rebut diverses ganivetades i ha quedat molt malferida. Els efectius de Mossos i del SEM han intentat reanimar la dona, però finalment ha mort al lloc dels fets. El presumpte assassí ha estat detingut al mateix habitatge. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir aquest succés.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), no consten antecedents judicials per denúncies entre la parella. El jutjat de guàrdia de Cornellà de Llobregat ha fet aquest matinada l’aixecament del cadàver. La causa serà instruïda pel jutjat de violència contra la dona de Cornellà.

El succés s’ha produït en el número 23 del carrer Cornellà Modern, al pis 2n 1a. Segons han explicat alguns veïns, es tracta d’un habitatge on hi conviuen diverses famílies i la parella vivia en una habitació rellogada amb una filla de 2 anys. L’Ajuntament de Cornellà ha explicat que van ser els veïns qui van trucar a emergències. Els serveis sanitaris van estar mitja hora intentant reanimar la dona sense èxit.

L’Ajuntament de Cornellà decreta 3 dies de dol i convoca una concentració a les 19h

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat ha suspès la festa major de Corpus, que aquest diumenge ja posava el punt final, i ha decretat tres dies de dol. A més, ha convocat una concentració aquest diumenge a les 19 h a la Plaça de Catalunya del municipi. “Volem reafirmar la nostra convicció que no podem cedir ni un mil·límetre en aquesta batalla”, ha dit l’alcalde de Cornellà de Llobregat, Antonio Balmón, en declaracions als mitjans. “Avui és un dia dur i trist, la nostra ciutat s’ha vist enterbolida pel fang de la barbàrie masclista”, ha agregat l’alcalde.

L’Ajuntament de Cornellà s’ha posat a disposició dels familiars de la víctima. Sobre el fet que l’homicidi s’hagi produït en un domicili que rellogava habitacions, el consistori ha indicat que no disposa d’aquesta dada.

Després de tot, Balmón ha assegurat que el succés suposa un “cop molt dur” per la ciutat i ha fet una crida a participar en la concentració, a la que algunes entitats feministes ja han donat suport. Entre els actes de festa major que han quedat suspesos aquest diumenge hi ha la diada castellera i un concert de Nil Moliner. Des de quarts d’una del migdia les banderes del consistori onegen a mig pal.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades