La pluja provoca una esllavissada prop del monestir de Montserrat i fa evacuar un hotel i a tallar una carretera

No hi ha ferits ni danys estructurals als edificis
Foto: Bombers de la Generalitat

09/06/2023

La forta pluja a Montserrat ha provocat a primera hora d’aquesta tarda una important esllavissada d’aigua, pedres i branques prop de l’hotel del recinte de l’abadia. L’avís ha tingut lloc a les 13.57 hores, i fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que no han detectat, en la seva primera valoració, cap afectació estructural als edificis. No obstant, preventivament han evacuat l’hotel, tot i que no hi ha hagut cap ferit. L’esllavissada ha tallat la carretera local BP-1103. Segons el Meteocat, en mitja hora han caigut prop de 30 litres d’aigua per metre quadrat.

Des del Monestir de Montserrat informen que l’esllavissada ha tingut lloc a la paret del darrere de l’Hotel Abat Cisneros i que ha afectat majoritàriament la zona de la cuina. Fonts del Monestir indiquen que la gent que hi havia a l’hotel ha sortit a fora i que sí que s’han evacuat una quarantena de persones que en aquell moment estaven menjant al restaurant. Precisament aquest 10 de juny es compleixen 23 anys dels grans aiguats de Montserrat que van causar la mort de cinc persones.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades