Troben el cos d’un home calcinat dins del perímetre de l’incendi de la Pobla de Massaluca

La víctima és un pagès de la població de 76 anys que hauria originat accidentalment el foc efectuant cremes agrícoles
Imatge d'arxiu d'un camió de Bombers a la Terra Alta.

08/06/2023

Els bombers han trobat el cadàver d’un home calcinat a l’interior del perímetre de l’incendi que s’ha declarat aquest migdia a la Pobla de Massaluca (Terra Alta) i que ja s’ha pogut controlar. La víctima és una pagès de 76 anys de la mateixa població. Ell mateix hauria originat accidentalment l’incendi mentre efectuava unes cremes agrícoles a la seva finca. Ha estat la seva dona qui ha avisat els serveis d’emergències amb una trucada telefònica al 112. Els Mossos d’Esquadra, que ja han obert una investigació pel cas, no han trobat cap signe de violència i treballen amb la hipòtesi que hauria mort de forma accidental quan intentava controlar les flames o després d’haver patit algun problema de salut sobtat.

En les tasques d’extinció del foc, que s’ha donat per controlat aquest dijous a la tarda, han arribat a treballar quinze dotacions terrestres dels bombers, dos helicòpters, dues avionetes de vigilància i atac així com una unitat helitransportada aragonesa.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades