Presenten una reclamació per l’intercanvi de dos nadons a l’Hospital Vall d’Hebron el 1972

L’ICS ofereix la màxima col·laboració per esclarir els fets

08/06/2023

Un home ha presentat una reclamació a l’ICS en considerar que va ser intercanviat per un altre nadó a l’Hospital Vall d’Hebron el 1972. Fonts de l’ICS han assegurat que s’oferirà la màxima col·laboració per esclarir els fets. L’home, que demana una indemnització de 3 MEUR, va fer una consulta per curiositat a una plataforma especialitzada en llinatges genealògics i els resultats el van vincular a una dona de Barcelona. Ella va acceptar fer-se el test genètic i va donar positiu. Van descobrir que el pare d’aquesta dona tenia un germà que va néixer a l’Hospital Vall d’Hebron amb el mateix equip i el mateix dia però cinc minuts abans que la víctima.

El denunciant, per tant, conclou que aquesta dona és la seva neboda. Tant el pare de la dona, com l’home amb el que suposadament va ser intercanviat com els suposats pares biològics del denunciant han mort. Ell es va sotmetre també a proves d’ADN amb la que fins ara ha considerat la seva família biològica, però els resultats van ser incompatibles en parentesc.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades