Els Mossos deixen en llibertat el detingut durant la protesta antimonàrquica de Girona

La policia li atribueix un delicte d'atemptat a agent de l'autoritat
La manifestació antimonàrquica de Girona sortint de la plaça del Vi / Marina López

08/06/2023

Els Mossos d’Esquadra han deixat en llibertat l’home que ha estat detingut aquest dimecres al vespre en el marc de la protesta organitzada per la Coordinadora Antimonàrquica de Girona, segons ha anunciat Alerta Solidària. La policia catalana li atribueix un delicte d’atemptat a agent de l’autoritat. La detenció s’ha produït durant un enfrontament entre manifestants i Mossos davant les oficines de la Fundació Princesa de Girona (FPdGi), a l’encreuament dels carrers Pare Claret i Juli Garreta. Els antimonàrquics han intentat desplegar una escala per penjar una pancarta i agents de l’ARRO ho han impedit. L’arrestat és el portaveu de la coordinadora, Quim Tell, que ha caigut damunt dels agents quan pujava l’escala.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades