La Policia Nacional deté al barri de Sant Salvador de Tarragona a un perillós fugitiu sobre el qual pesava una ordre de detenció per homicidi i drogues

Buscat per Delictes d'Homicidi, Organització Criminal dedicada al trànsit d'estupefaents i migrants i importació il·legal d'armes de foc
Captura del video de la detenció a la benzinera on el detingut feia una operació de compra-venda d'un vehicle. / CNP

31/05/2023

El grup de Fugitius de la Policia Nacional a Barcelona va establir un dispositiu tècnic policial després de detectar que el fugitiu intentava vendre un vehicle a través d’una plataforma de compravenda de segona mà per internet. INTERPOL va sol·licitar la localització i detenció d’un perillós fugitiu en constar-li en vigor a Interpol una Ordre Internacional de Detenció (OID), emesa per la Fiscalia del Tribunal d’apel·lació de Nador (Marroc) per Delictes d’Homicidi, Organització Criminal dedicada al Trànsit d’Estupefaents i de Migrants i Importació Il·legal d’Armes de Foc.

Després de diverses vigilàncies es va poder localitzar el detingut quan ensenyava el vehicle en venda a un tercer en una benzinera de la Nacional-240 de la localitat de Sant Salvador (Tarragona).

El detingut anava acompanyat d’una dona i amb un vehicle diferent de l?anunciat, i li va indicar al comprador que el seguís a un altre lloc. Els agents després d’identificar-lo visualment, van aprofitar el moment abans que marxessin del lloc per procedir ràpidament a la seva detenció, atesa la perillositat del subjecte segons els delictes per ell perpetrats.

Segons la difusió d’INTERPOL, li constava prohibició d’entrada per Alemanya que el qualifica com a armat i violent per Delictes Contra l’Ordre i la Seguretat Pública, a més de constar-hi nombrosos antecedents policials. Després de detenir-lo va passar a disposició del Jutjat Central d’Instrucció núm.1.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades