Un mort i un ferit després que un camió hagi xocat amb el mur de l’Hospital de Sant Pau, a Barcelona

Els fets han passat al carrer Sant Antoni Maria Claret

26/05/2023

n home ha mort i una dona ha resultat ferida aquest divendres després que un camió de gran tonatge hagi xocat contra un mur del recinte modernista de l’Hospital de Sant Pau, que ha caigut sobre dos vianants que passaven per allà. L’accident ha tingut lloc al carrer Sant Antoni Maria Claret amb carrer de la Independència, entre els districtes de Sant Martí i Horta-Guinardó de Barcelona. La víctima mortal tenia 71 anys i ha mort al lloc. La dona, de 63 anys, ha resultat ferida menys greu i ha estat evacuada pel Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital de Sant Pau. Les línies D50, V23, H8, 19 47, 117, 191 i 192 d’autobús es desvien per deixar treballar els equips d’emergències.

El sinistre s’ha produït a tres quarts de nou del matí, quan un camió cuba que sortia de l’hospital de Sant Pau ha xocat contra un dels murs del mateix recinte. El conductor del camió ha donat negatiu a les proves d’alcohol i drogues.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dotacions de la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana, de Bombers de Barcelona i cinc unitats del SEM, així com la regidora del districte d’Horta-Guinardó, Rosa Alarcón.

El consistori de Barcelona ha lamentat la mort i ha traslladat el seu condol a la família i amistats de l’home que ha perdut la vida. Aquesta és la vuitena víctima mortal en sinistre de trànsit a la ciutat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...