La Fiscalia investiga un altre possible frau en vot per correu a Ciudad Real

Les sospites se centren en un augment del cens electoral per poder emetre vot per correu
Fiscalia de Ciudad Real / GM

26/05/2023

La Fiscalia de Ciudad Real té oberta una investigació sobre un possible frau electoral a Pozuelo de Calatrava, a Ciudad Real, on s’ha registrat un augment del cens electoral. Fonts de la Fiscalia apunten que la investigació es va iniciar el passat mes d’abril quan el PSOE va denunciar que una militant del PP havia rebut al seu domicili 30 sol·licituds de vot per correu. La investigació se centra en possibles casos d’empadronament fictici únicament amb l’objectiu de votar a les eleccions del 28-M. Se suma a la dotzena de casos de possible frau electoral al 28-M. Segons fonts d’Interior, a les eleccions del 2019 es van registrar un total de 65 infraccions penals de la llei electoral, cap a Catalunya.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades