3.000 passatgers afectats per l’avaria d’un comboi Barcelona-Madrid de Ouigo que ha obligat a cancel·lar-ne dos més

El primer tren presentava problemes en una porta que han disparat els sistemes de seguretat
Un tren d'Ouigo a les andanes de l'Estació de Sants de Barcelona / Marta Vidal

26/05/2023

3.000 passatgers de Ouigo han resultat afectats aquest divendres per l’avaria d’un comboi de la companyia francesa que cobria el trajecte Madrid-Barcelona. Aquest tren, que ha sortit a les 10.00 h d’Atocha, transportava 1.015 passatgers, i els retards provocats per la incidència han obligat a cancel·lar-ne dos més, un Barcelona-Madrid amb 970 viatgers que sortia a les 13.40 h de Sants i un amb 973 que sortia de Madrid a les 17.20 h. L’empresa ha explicat que els problemes al primer comboi s’han produït perquè una porta no tancava bé. A l’arribada a Saragossa el tren acumulava una hora de retard, i finalment ha arribat a Barcelona cap a les quatre de la tarda dividit en dues unitats.

Als viatgers afectats se’ls retornarà el 100% de l’import del bitllet.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades