Flash: Mor la cantant Tina Turner als 83 anys

El traspàs s'ha produit a la seva casa a Suïssa
Wikipedia

24/05/2023

La cantant nord-americana Tina Turner, coneguda com la reina del Rock, ha mort avui als 83 anys a la seva casa de Suïssa, segons informa la premsa britànica. The Telegraph pública que en els últims set anys ha patit càncer i el 2017 va patir un trasplantament de ronyó. La seva carrera musical s’allarga més de seixanta anys i va guanyar vuit premis Grammy.

AMPLIAREM

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor l’escriptor Antonio Gala

Mor l’escriptor Antonio Gala

L'escriptor Antonio Gala, considerat un dels referents literaris espanyols contemporanis, ha mort avui als 92 anys a Còrdova. El poeta i novel·lista feia anys estava allunyat de la vida pública, dins la seu de la seva fundació, Corpus Christi. Un agreujament de la...

Mor l’exministre i exlíder del PPC, Josep Piqué, als 68 anys

Mor l’exministre i exlíder del PPC, Josep Piqué, als 68 anys

L'exministre de diversos governs de José María Aznar, exlíder del PPC i empresari, Josep Piqué, ha mort als 68 anys. Nascut a Vilanova i la Geltrú ha estat president de Vueling i conseller delegat de l'empresa OHL. El 1996 va ser nomenat ministre d'Indústria i dos...