Participants a la manifestació contra el feixisme fan destrosses en oficines bancàries

Els Mossos avisen per megafonia que actuaran si no aturen aquesta actitud
Fum verd entre un cordó policial i una pancarta de manifestants durant una concentració amb el lema 'Aturem el feixisme' a Barcelona / Foto: Eli Don

23/05/2023

Participants a la manifestació contra el feixisme que des de les vuit del vespre recorre els carrers del centre de Barcelona -i que ha congregat unes 400 persones segons la Guàrdia Urbana- han fet destrosses en oficines bancàries en el seu pas cap a la plaça Espanya. Hi ha hagut destrosses en almenys dues entitats, una amb cops de mall contra l’aparador i amb pintades a la façana. Alguns dels manifestants van encaputxats i diuen als mitjans de comunicació que no els gravin. També s’han arrencat cartells electorals. Els Mossos d’Esquadra han avisat per megafonia als autors d’aquests actes que actuaran si no aturen aquesta actitud.

Després d’aquestes accions n’hi ha hagut alguna altra d’esporàdica, ja passada la plaça Espanya i en direcció a Sants, com pintades en alguna estació d’autobusos o llançaments de llaunes i cola d’enganxar contra els periodistes que seguien la manifestació

En algun moment la manifestació s’ha endinsat per carrers de Sants en un intent d’esquivar mitjans i policia, però finalment els participants han arribat a la plaça de Sants on l’acte s’ha dissolt.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades