L’Ajuntament de Barcelona obre una investigació interna sobre l’actuació de la Guàrdia Urbana en la festa d’un esplai

“El que hem vist no pot repetir-se”, diu el regidor d’Educació
Imatge d'arxiu.

22/05/2023

L’Ajuntament de Barcelona ha obert una investigació interna sobre l’actuació de la Guàrdia Urbana el dissabte passat en la festa del 49è aniversari de l’espai Santa Maria del Pi del Barri Gòtic. Hi va haver enfrontaments entre els agents i membres de l’entitat de matinada a la plaça Sant Josep Oriol, on s’estava fent un concert autoritzat però que ja hauria d’haver acabat. El regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, ha dit estar “molt preocupat” pel que va passar. “Tant jo com el meu equip estem en contacte amb les veïnes afectades, perquè ens preocupa el que hem vist”, ha afegit a Twitter. En la mateixa línia s’ha expressat el regidor d’Educació, Pau Gonzàlez. “El que hem vist no pot repetir-se, per això s’ha obert investigació”, ha dit.

Gonzàlez ha remarcat que els esplais i caus són “imprescindibles” per entendre els barris, educar els infants i teixir xarxa comunitària.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...