Dos detinguts en un atac amb gas pebre a la seu del PP a Móstoles

Fonts del PP apunten que el Summa ha hagut d'atendre sis persones per intoxicació lleu

22/05/2023

Dues persones han estat detingudes aquest dilluns després d’irrompre a la seu del PP a la localitat de Móstoles (Madrid) i ruixar les instal·lacions amb gas pebre, segons fonts policials. Segons ha explicat a Telemadrid el candidat a aquesta localitat, Manuel Bautista, fruit de l’acció el SAMUR ha hagut d’atendre sis persones per intoxicació llei de gas pebre. En el moment de l’assalt hi havia 42 persones a la seu del PP rebent formació per actuar com a interventors i apoderats a les eleccions del 28M. El candidat ha afirmat que els detinguts són membres de col·lectius de l’esquerra radical.

Els populars han explicat que aproximadament a les 20h d’aquest dilluns dos joves que s’han identificat a la policia com a membres d’extrema esquerra han entrat a la seu del PP durant una xerrada amb afiliats.Segons aquesta fonts, els joves han tret pots de gas pebre i han ruixat la sala durant uns segons.

Els assistents han sortit corrent mentre, segons el PP, els joves han fet amenaces com “us matarem”, una frase que haurien repetit fins i tot davant la policia després. Un cop retinguts per la policia, segons el PP, els assaltants encara han agredit un afiliat del PP i li han trencat la samarreta.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras

Efectivos del Cuerpo Nacional de Policía buscan a un cuarto implicado en el disparo a Vidal-Quadras, después de que hoy se haya dado a conocer la detención de otras tres personas relacionadas con el caso. El cuarto implicado podría ser un tunecino, implicado...