Localitzen un cadàver en un vehicle enfonsat al pas de barques de Miravet

La unitat subaquàtica dels Mossos ha recuperat el cos i investiga les causes de l'accident
Un equip de submarinistes de la unitat subaquàtica dels Mossos i un equip del GRAE dels Bombers inspeccionen la zona on s'ha localitzat un cadàver al pas de barca de Miravet / Ariadna Escoda

21/05/2023

Els equips d’emergències han localitzat aquest diumenge al matí un cadàver en un vehicle enfonsat al pas de barques de Miravet (Ribera d’Ebre). Pels voltants de les 11.00 hores, s’ha rebut l’avís que hi havia un turisme submergit al riu Ebre a la zona de lo Pas de Barca, que connecta la carretera C-12 amb la TV-3023. Els Mossos d’Esquadra estan investigant les causes dels fets, que apunten a una mort accidental.

En rebre l’avís, els Bombers de la Generalitat hi han enviat 12 dotacions terrestres amb la unitat subaquàtica del GRAE, que han descobert el cos sense vida d’una persona. Els Mossos també s’han desplaçat al lloc amb diverses patrulles i una unitat subaquàtica, que sobre les 16.00 hores ha rescatat el cadàver. Fonts policials han explicat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que la retirada del cotxe de l’aigua es farà dilluns.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...