Estabilitzat l’incendi forestal del Perelló, provocat per una serra radial i que ha afectat unes 2,62 hectàrees

Els Bombers hi han destinat una vintena de dotacions terrestres i cinc d'aèries
foto: Bombers Generalitat.

21/05/2023

L’incendi forestal que aquest diumenge a la tarda ha començat al Perelló (Baix Ebre) ja està estabilitzat, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els Agents Rurals han xifrat la superfície afectada en 2,62 hectàrees i han assenyalat les guspires d’una serra radial com a origen del foc. El responsable ha estat identificat. Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi a les 16.18 hores i hi han destinat 18 unitats terrestres, tres helicòpters i dues avionetes. El foc ha començat entre el Mas Pelagallos i la Cova d’en Canader, cap a Rasquera.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades