Estabilitzat l’incendi forestal del Perelló, provocat per una serra radial i que ha afectat unes 2,62 hectàrees

Els Bombers hi han destinat una vintena de dotacions terrestres i cinc d'aèries
foto: Bombers Generalitat.

21/05/2023

L’incendi forestal que aquest diumenge a la tarda ha començat al Perelló (Baix Ebre) ja està estabilitzat, segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els Agents Rurals han xifrat la superfície afectada en 2,62 hectàrees i han assenyalat les guspires d’una serra radial com a origen del foc. El responsable ha estat identificat. Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi a les 16.18 hores i hi han destinat 18 unitats terrestres, tres helicòpters i dues avionetes. El foc ha començat entre el Mas Pelagallos i la Cova d’en Canader, cap a Rasquera.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...