Els Mossos d’Esquadra detenen un home a Valls per cremar set vehicles

La investigació continua oberta per tal d'identificar i detenir a un segon implicat.

20/05/2023

M.P. / Tarragona .- Els Mossos d’Esquadra han posat a disposició judicial a un home de 22 anys presumpte autor de l’incendi a set vehicles al pàrquing de l’Hort del Carme de Valls, segons informa la policia catalana en una nota. Els agents de la comissaria de la capital de l’Alt Camp el van detenir dimecres i està acusat policialment d’un delicte de danys.

Els fets van succeir el mateix dia, dimecres 17 de maig,  al voltant de les tres de la matinada, quan diversos testimonis van alertar al 112 d’un vehicle cremant al pàrquing de l’Hort del Carme. Segons les informacions, després d’iniciar-se el foc dues persones joves, encaputxades i vestides de fosc, van sortir corrents del pàrquing en direcció la Plaça del Portal Nou. Les patrulles policials van comprovar que hi havia un vehicle completament calcinat, un altre parcialment cremat i cinc més presentaven afectacions pel foc en diferents graus. Immediatament, es va muntar un dispositiu policial per tal localitzar els dos responsables. Poc després, gràcies a la col·laboració ciutadana, es va aconseguir detenir un d’ells.

La investigació continua oberta per a identificar i detenir el segon implicat. El detingut passarà a disposició judicial en les properes hores davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Valls.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

En marxa un dispositiu antidroga dels Mossos a Reus i Tarragona

En marxa un dispositiu antidroga dels Mossos a Reus i Tarragona

Els Mossos d'Esquadra duen a terme 17 entrades i registres a Reus i Tarragona en el marc d'un dispositiu antidroga. Ho ha avançat 'El Caso' i ho han confirmat fonts policials a l'ACN. L'operatiu policial ha arrencat a les 03.00 hores d'aquest dimecres i 16 de les...