Talls de circulació a les línies R8, R17 i RT2 de Rodalies de Renfe per avaries

Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla d'emergències Ferrocat

19/05/2023

Les línies R8, R17 i RT2 de Rodalies de Renfe presenten talls de circulació en trams dels seus recorreguts per avaries o incidències tècniques, segons ha informat Protecció Civil. En el cas de la línia R8, el tall de circulació s’ha produït entre Rubí i Granollers, i la causa ha estat una incidència tècnica. De retruc també hi ha retards a les línies R2 nord i R11, informa Protecció Civil. A les línies R17 i RT2 el tall de circulació s’ha produït entre Tarragona i Torredembarra, i la causa és un tall a la catenària, indica la mateixa Font. En ambdós casos, Protecció Civil ha activat la fase de prealerta del pla d’emergències Ferrocat.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades