L’operació antidroga a Reus es tanca amb 20 persones detingudes i més de mil plantes de marihuana decomissades

Els Mossos requisen també un quilo d'heroïna, 250 grams de cocaïna, 15.000 euros en efectiu i quatre armes de foc
Imatge d'un dels registres que han fet els Mossos. / CME

17/05/2023

L’operació policial antidroga que els Mossos han dut a terme aquest dimecres a la matinada a Reus s’ha tancat amb vint persones detingudes i mil plantes de marihuana decomissades en quatre conreus. En les disset escorcolls efectuats -tot menys un simultanis- han requista també un quilo d’heroïna, 250 grams de cocaïna, dosis preparades per a la venda, 15.000 euros en efectiu i quatre armes de foc. En l’operatiu han participat agents del Grup Especial d’Intervenció (GEI), la Brigada Mòbil, l’ARRO, TEDAX, la unitat de Seguretat Aèria (drons) i també mitjans aeris. Ha estat liderat per la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus, amb la col·laboració d’agents d’investigació d’altres punts del territori.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades