En marxa un dispositiu antidroga dels Mossos a Reus i Tarragona

Hi participen prop de 200 agents, s'estan efectuant 17 entrades i escorcolls i hi ha diversos detinguts

17/05/2023

Els Mossos d’Esquadra duen a terme 17 entrades i registres a Reus i Tarragona en el marc d’un dispositiu antidroga. Ho ha avançat ‘El Caso’ i ho han confirmat fonts policials a l’ACN. L’operatiu policial ha arrencat a les 03.00 hores d’aquest dimecres i 16 de les entrades han estat simultànies. Hi ha diversos detinguts. Hi participen agents del Grup Especial d’Intervenció (GEI), la Brigada Mòbil, l’ARRO, TEDAX, la unitat de Seguretat Aèria (drons) i també Mitjans Aeris. Està liderada per la Unitat d’Investigació de la comissaria de Reus, però compta amb la col·laboració d’agents d’investigació d’altres punts del territori.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades