El Govern es ven a Repsol les seves últimes participacions a Petrocat

La companyia pública Avança ja només controlava el 5,06% de les accions

16/05/2023

El Govern s’ha venut a Repsol les seves últimes participacions a l’operador de carburants Societat Catalana de Petrolis, Petrocat, segons ha avançat el diari ‘Ara’ i ha pogut confirmar l’ACN. La Generalitat, a través de l’empresa pública Avança, encara controlava el 5,06% de les accions de Petrocat, després que l’any 1995 es vengués bona part de la companyia a les petrolieres Repsol i Cepsa. El 2014 l’empresa presidida per Antoni Brufau es va fer amb la majoria de les accions, i amb l’operació tancada ara, en controlarà finalment el 100%. Segons informa a la seva pàgina web, Petrocat té una vuitantena d’estacions de servei i 20 centres de distribució.

 

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades