El creuer MSC Magnífica “estrena” escala al Port de Tarragona en la primera de les 26 previstes aquest estiu

Es preveu que arribin 75.000 visitants a la ciutat, que cada vegada té més protagonisme entre els passatgers, molts d'ells es desplaçaran a PortAventura World, segons l'empresa.
La colla castellera Xiquets del Serrallo va actuar davant el creuer en la seva primera arribada a Tarragona. / Moisès Peñalver

15/05/2023

El creuer MSC Magnifica ha arribat per primera vegada al Port de Tarragona en la primera de les 26 escales que farà aquest estiu a la ciutat. El vaixell realitzarà embarcaments tot l’estiu en itineraris de set nits des del Port de Tarragona i pel Mediterrani Occidental, amb escales als ports de Toulon, França; Gènova, Civitavecchia (Roma) i Liorna, Itàlia; i València.
Aquestes arribades es tradueixen en més de 75.000 turistes que coneixeran la ciutat. A això cal sumar-hi el recent acord que ha signat la companyia amb PortAventura World i amb què acostarà al popular parc d’atraccions els passatgers de MSC Magnifica a la ciutat. L’excursió tindrà el trasllat inclòs des del port fins al ressort, situat a la Costa Daurada.
Fernando Pacheco, director general de MSC Cruceros, ha afirmat que la relació amb el port és una manera excel·lent de poder donar a conèixer la Costa Daurada, màxim exponent d’un turisme familiar, amb un clima excepcional i que compta amb cultura, lleure i natura.” En aquest sentit, la directora comercial de l’Autoritat Portuària, Genoveva Climent, ha comentat que l’aposta MSC Cruceros suposa la recuperació total de l’activitat en l’àmbit local i un impuls al turisme del conjunt de destinacions de la Costa Daurada, tant de costa com d’interior”.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades