Dispositiu de recerca a Roda de Berà per buscar una dona de 67 anys desapareguda

Els equips d'emergències busquen la seva pista per la zona de la deixalleria, entre l'N-340 i l'AP-7
Dispositiu de recerca a Roda de Berà per buscar una dona de 67 anys desapareguda / Bombers G.

14/05/2023

Segon dia de recerca a Roda de Berà d’una dona de 67 anys desapareguda. Es tracta de Mercedes A., que va sortir ahir dissabte a les 07.00 hores de casa seva, sense telèfon mòbil, i se li ha perdut la pista. L’ampli dispositiu de recerca d’aquest diumenge ha estat format per 13 dotacions terrestres i l’helicòpter dels Bombers –amb GRAE, grup caní i drons-, patrulles de Mossos d’Esquadra, efectius de la Policia Local i voluntaris. “S’ha fet recerca intensiva i extensiva per terra a les zones forestals més properes al municipi i s’ha buscat per camins, marges, túnels, al costat de la via”, han explicat els Bombers, que també especifiquen que s’han establert sectors de batuda a la zona de la deixalleria, entre l’N-340 i l’AP-7.

També s’ha fet recerca extensiva amb l’helicòpter i la unitat de rescat dels GRAE. “Si teniu qualsevol informació truqueu al 977 65 77 00”, ha afegit l’Ajuntament de Roda de Berà.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Quatre morts en un accident aeri entre dos ultralleugers a Moià

Quatre morts en un accident aeri entre dos ultralleugers a Moià

Mar Martí/Moià - L'accident aeri de Moià ha implicat dos ultralleugers i ha provocat la mort de quatre persones. Un testimoni ha donat l'avís d'emergència a les 10.44 hores. Els dos avions han caigut alhora i un d'ells ha quedat totalment calcinat i ha provocat un foc...