Interrompuda la circulació de la línia R3 entre Puigcerdà i Planoles per manca de tensió elèctrica

Renfe habilita un servei de transport per carretera entre les estacions sense servei de tren
Una usuària de Renfe es dirigeix a agafar el tren a l'estació de Manresa. / Estefania Escolà

13/05/2023

La manca de tensió elèctrica a la línia ferroviària ha obligat a interrompre la circulació de trens entre Puigcerdà (Cerdanya) i Planoles (Ripollès) aquest dissabte al matí, segons ha informat Adif. Això afecta la línia R3 de Rodalies de Catalunya i ha fet que Protecció Civil posi en prealerta el pla per emergències en el transport de viatgers per ferrocarril (Ferrocat). Segons Renfe, que opera el servei, s’ha habilitat un servei de transport alternatiu per carretera i la incidència provoca retards de més de 30 minuts a la resta de la línia.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades