Crema una empresa càrnia de la Zona Franca de Barcelona

L'incendi, sense ferits, provoca una gran columna de fum
Incendi en una nau de la Zona Franca de Barcelona / Anna Ferràs

13/05/2023

Un incendi en una nau d’una empresa càrnia de la Zona Franca de Barcelona aquest dissabte al matí provoca una gran columna de fum visible des de diversos punts de la zona. Fonts municipals han explicat a l’Agència Catalana de Notícies (ACN) que es tracta d’un incendi al carrer Longitudinal, a Mercabarna, del qual n’han tingut l’avís a les 05.18 hores. No hi ha ferits però per precaució s’ha evacuat quatre persones de naus properes. Els Bombers de Barcelona hi treballen amb 19 dotacions i preveuen que, per les grans dimensions de l’espai, trigaran una bona estona a extingir el foc. També s’han activat els Mossos d’Esquadra, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana, que controla el trànsit.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Mor el perruquer Lluís Llongueras als 87 anys

Mor el perruquer Lluís Llongueras als 87 anys

El perruquer Lluís Llongueras i Batlle ha mort als 87 anys, segons ha pogut confirmar l'ACN de fonts del sector. Nascut a Esparreguera el 1936, va tenir un perfil mediàtic marcat per haver pentinat famosos i per les nombroses aparicions televisives durant les dècades...