Estabilitzat l’incendi de Bonastre, que ha afectat prop de 60 hectàrees de superfície

48 dotacions dels Bombers es mantenen a l'indret per controlar el foc
Un vehicle de l'ADF accedint a l'incendi de Bonastre / Gemma Sánchez

12/05/2023

Els Bombers han estabilitzat cap a dos quarts de nou de la nit d’aquest divendres el foc que s’ha declarat a Bonastre (Baix Penedès) poc després de dos quarts de tres. Segons els Agents Rurals, les flames han afectat 58,27 hectàrees, 36,74 de les quals forestals i 21,53 agrícoles. 0,20 hectàrees pertanyen a l’espai protegit de Massís de Bonastre. L’incendi ha començat en una zona pròxima a una hípica i presentava capacitat de progressió i focus secundaris. Hi ha hagut flames de fins a 20 metres d’alçada empeses pel vent erràtic de tempestes properes. Els Bombers han aconseguit ancorar el flanc esquerre a un camp de conreu i el dret avançava menys del previst en direcció nord-oest. 48 dotacions es mantenen a l’indret per controlar el foc.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una víctima mortal en un incendi d’habitatge a Solivella

Una persona ha mort aquest diumenge al vespre en un incendi d'habitatge a Solivella (Conca de Barberà), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets s'han produït en un immoble del carrer Abadia Vella quan passaven uns minuts de tres quarts de set del...