Estabilitzat l’incendi de Bonastre, que ha afectat prop de 60 hectàrees de superfície

48 dotacions dels Bombers es mantenen a l'indret per controlar el foc
Un vehicle de l'ADF accedint a l'incendi de Bonastre / Gemma Sánchez

12/05/2023

Els Bombers han estabilitzat cap a dos quarts de nou de la nit d’aquest divendres el foc que s’ha declarat a Bonastre (Baix Penedès) poc després de dos quarts de tres. Segons els Agents Rurals, les flames han afectat 58,27 hectàrees, 36,74 de les quals forestals i 21,53 agrícoles. 0,20 hectàrees pertanyen a l’espai protegit de Massís de Bonastre. L’incendi ha començat en una zona pròxima a una hípica i presentava capacitat de progressió i focus secundaris. Hi ha hagut flames de fins a 20 metres d’alçada empeses pel vent erràtic de tempestes properes. Els Bombers han aconseguit ancorar el flanc esquerre a un camp de conreu i el dret avançava menys del previst en direcció nord-oest. 48 dotacions es mantenen a l’indret per controlar el foc.

PUBLICITAT

Port de Tarragona

PUBLICITAT

PUBLICITAT

banner Repsol

PUBLICITAT

banner URV

Notícies relacionades